Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του Ομίλου Mideast Travel Worldwide βραβεύτηκε για την πορεία και συνεχή επιτυχία του Ομίλου στο 6ο Forum Υγείας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για τις Εξαγωγές Υπηρεσιών που έχει πετύχει τα τελευταία 38 χρόνια, στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Η Βράβευση έγινε στο περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου, σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στις 23 Οκτωβρίου και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικότητες της κυβέρνησης και της Περιφέρειας των Αθηνών καθώς και σπουδαίες γυναίκες του επιχειρηματικού κλάδου.

Η κ. Κατερίνα Μούσμπε συνοδευόταν από τον σύζυγό της κ. Δημήτρη Λινό καθώς και από την αδελφή της Δα. Μαρία Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Mideast Travel Worldwide. Το βραβείο αυτό ήρθε να συμπληρώσει μια σειρά 4 βραβείων με τα οποία έχει διακριθεί η Mideast μέσα στον Οκτώβριο 21, με μια προσωπική τιμητική διάκριση για την κα. Μούσμπε για την συνεχή σωστή διαχείριση όλου του Ομίλου μέσα σε αυτά τα χρόνια. Όλη η ομάδα της Mideast είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την «μαμά» της «οικογένειάς» μας!

Η κα. Μούσμπε παρέλαβε το βραβείο της από τον κ. Ζαχαρία Καπλανίδη, Πρόεδρο του Ομίλου ΖΙΤΑ και διοργανωτή του Forum , και στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε την διοργάνωση και τον ίδιο τον κο. Καπλανίδη, δήλωσε ότι «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην αδελφή μου τη Μαρία που έχει συμβάλει μαζί μου στην επιτυχία της εταιρείας από την ίδρυση της , στην οικογένειά μου και στην μεγάλη οικογένεια της Mideast Travel Worldwide που αποτελείται κυρίως από γυναίκες, οπότε αυτό το βραβείο ανήκει κατ’ επέκταση και σε όλες τις γυναίκες της εταιρείας μας»