Για 4η συνεχή χρονιά, στα World Travel Awards, η Mideast Travel Worldwide κατακτά το βραβείο World’s Leading Destination Management Company 2021.

Τα World Travel Awards απονέμονται από το 1994 και βραβεύουν τις πρωταγωνίστριες επιχειρήσεις σε κάθε τομέα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, όντας παγκοσμίως αναγνωρισμένα ως το υπέρτατο σήμα αριστείας και καταγράφοντας το 2020- μια χρονιά με ιδιαίτερες προκλήσεις- ρεκόρ 2,033,494 ψήφων.

Παρά τις δύσκολες περιστάσεις που επικρατούν τα τελευταία χρόνια, εξ’ αιτίας της πανδημίας της COVID-19, η ομάδα της Mideast Travel Worldwide ανταμείβεται για την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της, αποδεικνύοντας την σταθερή εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό της.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Mideast Travel Worldwide, κ. Κατερίνα Μούσμπε, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την κατάκτηση του βραβείου, ενώ τόνισε την σημασία αυτού του επιτεύγματος, αναφερόμενη στις ιδιαιτερότητες της περιόδου που διανύουμε:

«Θα ήθελα κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας τιμούν ιδιαίτερα με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και την άξια ομάδα μας, που φροντίζει διαρκώς για την πραγματοποίση των επιθυμιών των πελατών μας, ακόμα και υπό τις παρούσες, πρωτόγνωρες περιστάσεις.

Η βράβευσή μας, για 4η διαδοχική χρονιά, ως η καλύτερη εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού παγκοσμίως, καταδεικνύει την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι επισκέπτες της υπέροχης χώρας μας, ειδικότερα όμως την φετινή χρονιά αποκτά επιπλέον αξία, λαμβάνοντας υπόψιν τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Όλη η ομάδα της Mideast Travel Worldwide αισθάνεται υπερήφανη για την αναγνώριση των έργου της και δεσμεύεται να συνεχίσει να εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση, μεριμνώντας πάντοτε για την ικανοποίηση των πελατών μας».